Válasszuk ki a szerkeszteni kívánt csoportot a táblázatból, majd a betöltött oldal közepén található táblázat jobb szélén a felhasználó hozzáadása gombra kattintva adhatunk meg új kapcsolattartó személyt, aki a felvétel után a táblázatban lesz látható. Belépési adatait a műveletek oszlopban található levél ikonra kattintva küldhetjük ki a felvett személynek.